Провідний виробник інтелектуальних рішень для відеоспостереження

Sep 21, 2022
Провідний виробник інтелектуальних рішень для відеоспостереження

Київ, Україна, 31 жовтня 2022 р. — Компанія interVision Electronics,

провідний виробник інтелектуальних рішень для відеоспостереження

з гордістю представляє найсучасніші купольні мережеві камери JetCam-Vectra, що повністю відповідають вимогам NDAA. Стандарти – 5-мегапіксельна купольна, вулична мережева камера JetCam-Vectra-5M. Вбудований високопродуктивний процесор дозволяє 5-мегапіксельній мережній камері розширити можливості кодування зображень до 30 кадрів в секунду при роздільній здатності перегляду 5mp, підтримуючи подвійний потік з використанням стиснення зображення H.264 та H.265. Камери оснащені корпусом, стійким до атмосферних впливів (IP66), а також функцією «день/ніч» з автоматичною роботою ІЧ-фільтра, що забезпечує видимість у нічний час до 30 метрів/98 футів та задовольняє широкий спектр потреб у зовнішньому спостереженні.

JetCam-Vectra-5M оснащена фіксованим об'єктивом 3,6 мм та 5-мегапіксельним CMOS-сенсором з прогресивною розгорткою. Нові мережеві камери мають високу чутливість, що дозволяє їм відображати чіткі кольори з меншим шумом зображення в більшості середовищ спостереження; в той же час функція WDR (широкий динамічний діапазон) дозволяє камері забезпечувати кришталево чисте зображення навіть в умовах заднього підсвічування, коли інтенсивність освітлення може сильно змінюватись. Крім джерела живлення 12 В постійного струму, мережеві камери також підтримують технологію Power over Ethernet (PoE) IEEE 802.3af, що забезпечує подачу живлення на камеру по мережі для простої установки за допомогою всього одного кабелю, що усуває необхідність у силових кабелях і знижує витрати на встановлення .

Завдяки значному прогресу в мережевих технологіях та методах системної інтеграції, ці традиційні камери відеоспостереження можуть бути швидко перетворені на інтернет-камери. З появою програм штучного інтелекту та Інтернету речей інтернет-камери активізувалися, щоб розкрити можливості всебічного моніторингу та точного запобігання за допомогою штучного інтелекту. Так само мережеві камери interVision JetCam-Vectra-5M більше не пасивно пропонують лише передачу або зберігання зображень, натомість вони оснащені дивовижним мозком, який дозволяє системі швидко аналізувати ситуації, зібрані з Інтернету, своєчасно оцінювати та діяти точно, щоб відповідати вимогам безпеки, набагато краще і швидше, ніж робота, яка виконується самотужки людьми. Крім того, інтелектуальні функції мережевих камер, включаючи виявлення руху, виявлення пішоходів добре підходять для захисту в різних галузях, таких як розумний транспорт, розумна будівля, кампус, торговий центр, станція, фабрика та різні зовнішні середовища.

Крім того, мережні камери зі штучним інтелектом також підтримують функцію 3D DNR (цифрове шумозаглушення), яка краще усуває зернистість, характерну для відео при слабкому освітленні, і краще підходить для відео з великою кількістю руху. Він не створює розмитості зображення при русі, а об'єкти, що рухаються, не залишають за собою слідів руху. Нові мережеві камери відповідають стандарту ONVIF для сумісності з іншими мережевими відеопристроями навіть інших виробників. Крім того, ви можете використовувати мобільні програми interVision для віддаленого перегляду зображень з камер в режимі реального часу через ваші портативні пристрої або використовувати interVision IMS (програмне забезпечення для централізованого керування) для віддаленого перегляду декількох IP-пристроїв, підключених до NVR (мережевого відеореєстратора).