Відеоспостереження Ai

Feb 18, 2022
Відеоспостереження Ai

Київ, Україна, — Компанія interVision Electronics, провідний постачальник

відеоспостереження Ai

рішення для відеоспостереження

та інтелектуального транспорту, рада представити нову серію мережевих камер, що забезпечують цілодобове спостереження та розпізнавання різних типів об'єктів. Усі моделі відеокамер JetCam, MindHunter, що виробляються в Україні, відповідають стандартам NDAA.

Вбудований високопродуктивний чіп Ingenic T41 дозволяє 5-мегапіксельній мережній камері розширювати потужні можливості кодування зображень до 30 кадрів за секунду при роздільній здатності перегляду 2880x1620. Щодо переваг, камери interVision MindHunter здатні проводити глибоке навчання ІІ, що може підвищити точність виявлення людей. Крім того, вони підтримують кольорові зображення день/ніч надвисокої чіткості. Більш того, завдяки вищій якості зображення та роздільній здатності повнокольорові камери можна застосовувати для широкого спектру сцен, що вимагають чіткості та високої роздільної здатності, таких як торгові центри, супермаркети, фабрики, паркувальні місця, багатоквартирні будинки, університетські містечка та банки.

Інтелектуальна програма 5MP Smart Camera

interVision працює у сфері безпеки вже 18 років. Наша 5-мегапіксельна інтелектуальна камера може виконувати виявлення самокатів, креслити електронний паркан, виявлення транспортних засобів, виявлення перетину лінії, виявлення щільності скупчення людей, охороняти периметр. В якості високопродуктивних камер MindHunter можуть виконувати розрахунок частоти повторних звернень клієнтів та розпізнавання автомобілів у торгових центрах та певних внутрішніх та зовнішніх зонах, таких як паркування та певні прилавки; таким чином, вони можуть чітко розрахувати дані, а потім передати їх у центральний центр керування через хмару.

 В результаті менеджери та аналітики можуть планувати найкращі VIP-програми для збільшення кількості повторних покупок. Крім того, мережні камери interVision зі штучним інтелектом, такі як MindHunter, можуть розвивати функцію штучного інтелекту для "рідкісних об'єктів", що означає, що вони можуть виявляти один або кілька рідкісних об'єктів у цьому районі.

Запуск MindHunter – це важливий крок уперед, оскільки ми просуваємо нашу продуктову платформу. Досвід MindHunter виходить за рамки просто шматочків та частин. Ретельно об'єднавши апаратне забезпечення (IP-камери та мережеві відеореєстратори), інструменти налаштування та управління (OvrC), інтеграцію (Control4) та клієнтську програму (Seeeasy), ми можемо забезпечити неперевершений досвід для партнерів та клієнтів.

Абсолютно нове сімейство продуктів JetCam, сумісне з NDAA, - це перша лінійка продуктів interVision, що включає повну інтеграцію, що спрощує процеси та дзвінки клієнтів для партнерів, що може знизити витрати на обслуговування та забезпечити кращу гарантію цілодобової роботи 7 днів на тиждень. JetCam також дозволяє прискорити налаштування та може заощадити до 50% часу налаштування. Сімейство IP-камер JetCam доступне в циліндричних, револьверних і купольних моделях з роздільною здатністю від 3 до 8 мегапікселів з фіксованим та варифокальним об'єктивом. Нові функції, у тому числі виявлення людей та транспортних засобів за допомогою ІІ, простий обмін відео, синхронізоване багатоканальне відтворення подій, плавна інтеграція із системами керування та розширені камери Color at Night, роблять JetCam ще більш привабливим варіантом для всіх партнерів, а також для всіх типів будинків та невеликих будинків. підприємства.

Багато клієнтів тепер звертаються до систем безпеки на базі штучного інтелекту, щоб персоналізувати безпеку свого будинку за допомогою більш інтелектуальних та гнучких опцій, що відповідають їхнім потребам способу життя. Завдяки наявності сімейства MindHunter партнери тепер можуть надати розширену лінійку інструментів для спостереження за будинком та бізнесом, у яких використовується технологія штучного інтелекту людини та автомобіля на основі алгоритмів машинного навчання. Клієнти також оцінять автоматичне налаштування відеопотоку в Control4 з покращеним оглядом камер, а також новий набір функцій спостереження, включаючи мініатюри в реальному часі та новий вигляд з однієї камери з налаштуваннями в Control4. Крім того, нові камери MindHunter до 30% компактніші за попередні моделі мають більш гладкий і стриманий дизайн, — сказав Микола Компанієць, старший директор з управління продуктами для відеоспостереження в interVision.

Новий додаток Seeeasy містить події, відфільтровані за допомогою ІІ, дозволяє зберігати кліпи та ділитися ними, дозволяє користувачам очищати синхронізовані кадри подій та забезпечує їм підвищену безпеку підключення між мобільними пристроями та системою спостереження. MindHunter з Seeeasy включає виявлення людей та транспортних засобів з підтримкою штучного інтелекту, яке запускає миттєві push-сповіщення через додаток seeeasy та підключені системи управління.